030 - 820 00 20
Menu

Downloaden bankbestanden

16 januari 2019

Beschikt u nog niet over een automatische boekhoudkoppeling dan is het raadzaam om periodiek een download te maken van uw bankdata.

U kunt via internetbankieren uw digitale bankbestanden downloaden. Om uw bankafschriften veel sneller en efficiënter te kunnen verwerken in uw administratie, hebben wij deze download nodig. Dit bestand kunnen wij vervolgens importeren in uw administratie.

De hiervoor benodigde bestanden worden MT940 of CSV bestanden genoemd. Afhankelijk van waar u bankiert kunt u maximaal tot 1,5 jaar terug bestanden downloaden. Doet u dit daarom tijdig, hiermee voorkomt u dat wij onnodig meer tijd aan uw administratie moeten besteden en helaas hiervoor extra kosten in rekening moeten brengen.

Het handmatig downloaden is niet voor iedere bank nodig, voor de navolgende banken (ABN-AMRO, ING Bank, Rabobank en KNAB) kunnen wij een automatisch boekhoudkoppeling instellen..

Op werkdagen worden uw dagafschriften dan automatisch ingelezen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Van helder.

Delen op social media: