030 - 820 00 20
Menu

Werken bij van helder

Van helder is een groeiende organisatie centraal gelegen in het land. Om die reden zijn wij doorlopend op zoek naar schoolverlaters, ervaren medewerkers en adviseurs.

Veel accountants- en advieskantoren worstelen met vragen over hun toekomst. Hoe bied je nog toegevoegde waarde aan een hele diverse klantengroep? Hoe ga je meer adviseren en minder jaarstukken en aangiften maken? Overleven we op lange termijn wel? Wil je ook meer toekomstgericht bezig zijn? Solliciteer dan bij van helder te Nieuwegein en help mee om onze snelle groei voort te zetten!

Gevorderd assistent-accountant(s) (m/v), 32-40 uur

 

Wat hebben we jou te bieden?
Als accountantskantoor richten wij ons voornamelijk op één segment: zorgverleners in de mondzorg. Denk aan tandartsen, mondhygiënisten, kaakchirurgen en orthodontisten. Is dat saai? Integendeel: door onze diepgaande branchekennis kunnen wij cliënten veel meer bieden dan de traditionele jaarrekening. Wij maken benchmarks, praten over financiële ontwikkelingen in de beroepsgroep, bieden een per kwartaal bijgewerkt dashboard en daarnaast maken wij zolang het nodig is ook nog de verplichte jaarrekening en belastingaangifte.

Wat ga je doen?
Je start als (gevorderd) assistent-accountant en je helpt bij het bedienen van onze cliënten bij alle voorkomende vragen. Je gaat dus onder andere het volgende doen:

  • Je maakt per kwartaal of per jaar financiële rapportages, waaronder een benchmark, bijgewerkt dashboard en eventueel een financiële planning;
  • Je controleert de door onze junior-assistent accountants online verwerkte administraties en maakt tussentijdse cijfers;
  • Je ondersteunt onze accountants en adviseurs bij alle voorkomende financiële en fiscale werkzaamheden, waaronder contacten met de belastingdienst, opstellen van verklaringen, prognoses, overeenkomsten tussen DGA en zijn BV etc.;
  • Je maakt jaarrekeningen en belastingaangiften.

Als je wilt kun je binnen 2 tot 3 jaar doorgroeien naar een functie waarin je zelfstandig de contactpersoon van nieuwe klanten wordt. Maar blijf je liever wat meer achter de schermen werken, dan is dat ook mogelijk.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevante, afgeronde opleiding.
  • Enige jaren werkervaring als assistent-accountant is vereist.
  • Je bent bereid een opleiding tot financieel planner te volgen.
  • Je hebt affiniteit met automatisering.

Interesse?
Ga jij deze uitdaging aan bij ons gedreven en informele bedrijf? stuur dan een e-mail met CV en motivatie naar Lindy Goes (lindy.goes@van-helder.nl). Voor vragen bel je naar 030-8200020 en kun je vragen naar Rudi Kok.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

Staat er geen geschikte vacature voor je bij maar zie je jezelf wel bij ons werken, bijvoorbeeld als assistent-accountant of cliëntmanager? Stuur dan gerust een open sollicitatie t.a.v. Rudi Kok naar rudi.kok@van-helder.nl We bewaren jouw CV en zodra er een vacature vrijkomt die goed op jouw profiel aansluit, nemen wij contact met je op.