030 - 820 00 20
Menu

Startersregeling

Voor praktijkmedewerkers in de mondzorg of huisartsenzorg hebben wij een bijzonder aanbod waarbij wij de jaarstukken en belastingaangifte opmaken voor een vast bedrag van € 650 exclusief BTW (exclusief voor KNMT-leden).

De ZZP-ers in de mond- en huisartsenzorg moeten jaarlijks een jaarrekening opmaken en een belastingaangifte indienen. Vanwege de fiscale status van ondernemer moet uiteraard ook de administratie gevoerd worden. En hoewel deze nog niet heel omvangrijk is, vinden wij het toch heel belangrijk hiervoor hulpmiddelen te bieden. Onze ervaring is de administratie namelijk niet de grootste hobby is van onze klanten. Daarom stellen wij – in samenwerking met Yuki- voor alle praktijkmedewerkers zonder extra kosten een online boekhoudprogramma ter beschikking. De administratie beperkt zich daarmee tot het maandelijks scannen van alle bonnen en facturen. De bankrekening wordt gekoppeld aan Yuki en daarmee volledig automatisch iedere dag in het boekhoudprogramma ingelezen. Alles is 100% digitaal beschikbaar en doordat administratie permanent wordt bijgewerkt, heeft u altijd een duidelijk financieel overzicht.

Van helder maakt op basis van de gescande administratie een jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting voor een prijs van slechts € 650 exclusief BTW. Het gebruik van het online administratiepakket  is inbegrepen. Deze aanbieding geldt alleen gedurende de fase als waarnemer/praktijkmedewerker en is exclusief voor KNMT-leden. Neem voor alle voorwaarden en meer informatie contact met ons op.