030 - 820 00 20
Menu

Belastingadvies

Als zorgprofessional  heeft u dagelijks te maken met de fiscaliteit. De fiscaliteit is een belangrijk onderwerp dat een grote invloed heeft op de resultaten en vermogenspositie van uw praktijk. Van helder begeleidt u bij het maken van deze (fiscale)keuzes.

Een goed fiscaal advies is onontbeerlijk. Van helder volgt de fiscale ontwikkelingen op de voet en bekijkt welke mogelijkheden er voor u zijn. Uiteraard wel binnen de grenzen van de wet. Of het nu gaat om zaken als het kiezen van de rechtsvorm, uw auto zakelijk of privé, fiscaal aantrekkelijk investeren, van helder weet hier alles van. Dit geldt natuurlijk ook advisering voor startende zorgprofessionals en voor zorgprofessionals die hun praktijk beëindigingen. Bij wijziging van de wetgeving zetten wij consequenties voor u op een rij, maar kijken wij vooral ook naar de kansen die wijzigingen bieden.

Op zeer specialistische deelgebieden hebben wij contacten met topspecialisten. Dat geldt ook als u onverhoopt te maken hebt met controles van de belastingdienst of zelfs de FIOD. Van helder heeft contacten om u in zo’n geval direct van de juiste begeleiding te voorzien.